Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


14-05-2014 - Heerlen, Woning zwaar beschadigd door uitslaande brand

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een brand in een woning aan de Iepenstraat in Heerlen.

In de nacht van dinsdag op woensdag kregen de hulpdiensten rond 04.00 uur melding van een woningbrand. De brandweer heeft het vuur geblust, er waren geen personen in het pand aanwezig. Een buurvrouw is uit voorzorg op straat door ambulancepersoneel gecontroleerd nadat rook had geïnhaleerd. Ze raakte niet gewond.

Onderzoek
De politie is woensdagochtend gestart met een technisch- en buurtonderzoek om de oorzaak van de brand te achterhalen. Mogelijk dat er sprake is van brandstichting. Heeft u iets gezien van de zaak dan kunt u dit doorgeven via het landelijk telefoonnummer politie 0900 - 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000 (gratis).

Hennepkwekerij
In de woning werd door de politie dinsdag nog een hennepkwekerij aangetroffen. In een drietal ruimtes stonden in totaal 200 hennepplanten en ongeveer 250 stekjes. Onderzoek wees uit dat er sprake was van diefstal stroom. De politie kwam de plantage op het spoor door een MMA melding. Een in het pand aanwezige persoon is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de kwekerij. Of er een verband tussen de hennepkwekerij en de brand zal nader onderzoek moeten uitwijzen.

 

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand
 
Voertuigen - TS-3341, TS-3241,  OVD-3491,  HOVD-3291,
 
Gealarmeerd - Kazerne Brunssum, Kazerne Heerlen,  Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier van Dienst
 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus