Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


12-04-2014 - Landgraaf, Brand in bedrijfverzamelgebouw

Zaterdagavond om 18:29 werd de kazerne Heerlen gealarmeerd voor een PAC-melding aan de Marconistraat in Landgraaf, tijdens het aanrijden van de TS kwamen er tevens enkele meldingen binnen dat het daadwerkelijk zou branden op het betreffende adres. Hierop werden vervolgens ook de kazerne Kerkrade met de TS en de AL als ook mede de OvD Parkstad-Noord gealarmeerd.

Bij aankomst trof de brandweer flinke rookontwikkeling aan in diverse loodsen van het bedrijfs verzamelgebouw. Omdat niet duidelijk was waar de brand zich zou bevinden in de loods van ca 40 bij 20 meter werd er op voorzorg opgeschaald naar middelbrand en werd de kazerne Brunssum gealarmeerd om als 3e blusgroep ter plaatsen te komen om vanuit de achterzijde van het pand de brand te gaan lokaliseren.  Tijdens de verkenning in het pand kon de brandweer na enig zoekwerk de brandhaard lokaliseren en vervolgens blussen. Na ongeveer 30 minuten kon de brandweer het sein brandmeester geven.

Door de brand zijn er in meerdere loodsen van het gebouw rook en roetschade ontstaan.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand
 
Voertuigen - TS-3341, TS-3041, TS-3241, AL-3151, OVD-3491, HOVD-0895,
 
Gealarmeerd - Kazerne Heerlen, Kazerne Kerkrade, Kazerne Brunssum, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier van Dienst,

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus