Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


21-02-2014 - Landgraaf, Dode bij uitslaande brand

Vannacht is bij een uitslaande brand aan de Hovenstraat in Landgraaf een vrouw om het leven gekomen en een man gewond geraakt. 
Rond 00:15 uur kwam bij de meldkamer de melding binnen van een uitslaande brand. Omdat er gemeld werd dat er nog iemand in het huis aanwezig was ging de brandweer met twee blusvoertuigen en een redvoertuig ter plaatse. Bij doorzoeking van het pand trof de brandweer het overleden slachtoffer aan. De man had het huis weten te verlaten, maar wilde weer naar binnen. Voor zijn eigen veiligheid werd hij door de hulpdiensten tegen gehouden. Hij is in verband met rookinhalatie per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


De bewoners van vier naastgelegen panden moesten uit voorzorg hun woning verlaten. Zij werden bij buren opgevangen. Van drie woningen kunnen de bewoners waarschijnlijk vannacht nog terug, van het vierde pand wordt nog bekeken of in verband met rook in de woning voor de bewoners elders opvang moet worden geregeld.


De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen..

 

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand + GRIP 1
 
Voertuigen  - TS-0842, TS-3041, HW-1551, OVD-3491, HOvD-0895, HA-1981 + COHA-1996
 
Gealarmeerd - Feuerwehr Scherpenseel, Kazerne Kerkrade, Piketgroep Kerkrade, Kazerne Heerlen,  Officier van Dienst,  Hoofd Officier van Dienst district,  Regionaal Officier van Dienst, Centraal Bureau, Regionaal Commandant van Dienst, Voorlichting,
 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus