Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


29-12-2013 - Heerlen, Bestelbus in brand

In de nacht van zaterdag op zondag 29 december omstreeks 02:12 werd de kazerne Heerlen gealarmeerd voor een autobrand aan de Sebastiannusstraat in Heerlen. Bij aankomst bleek er een busje volledig in brand te staan en werden de 2 auto's die voor en achter het busje stonden geparkeerd aangestraald door de brand, omdat de kans bestond dat de brand zou overslaan naar de naast gelegen aanleunwoningen werd er door de bevelvoerder opgeschaald naar middelbrand maar bij nadere controle later weer afgeschaald naar kleine brand en werd de TS van kazerne onderbanken weer retour gestuurd. 

Door de rookontwikkeling die bij de brand vrij kwam werden een 5 tal aanleunwoningenvoor oudere mensen tijdelijk ontruimd en werder en diverse metingen gedaan om te kijken als er nog gevaarlijke stoffen aanwezig waren in de apartementen door de rookontwikkeling. Na controle van de woningen bleken er geen gevaarlijke stoffen meer in de aanleunwoningen aanwezig te zijn en konden de bewoners weer terug keren naar hun woning.  De brand kon uiteindelijk snel worden geblust.

Melding - Autobrand

Nader bericht - Middelbrand (afgeschaald naar kleine brand) + GRIP 1
 
Voertuigen - TS-0840, TS-0734, ME-1998, RAGS-1993,  OVD-3491, HOVD-0895.
 
Gealarmeerd - Kazerne Heerlen, Kazerne Onderbanken, Centraal Bureau, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier van Dienst, Persvoorlichting
 
 
 
 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus