Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


13-07-2013 - Heerlen, Evacuaties door autobrand in parkeerkelder

In Heerlen aan de Gravenstraat zijn vanochtend 32 seniorenappartementen ontruimd in verband met rookontwikkeling na een autobrand in een garage onder het complex. Het complex bestaat uit vijf woonlagen.
De mensen werden in eerste instantie buiten opgevangen, maar konden later terecht in de recreatieruimte van het complex. Ook werden enkele mensen opgevangen in een nabijgelegen winkel. Twee personen werden in verband met lichte rookinhalatie ter plaatse door het ambulancepersoneel bekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Na ventilatie en metingen heeft de brandweer de appartementen inmiddels vrijgegeven. In verband met problemen met de elektriciteit en watervoorziening wordt door de gemeente bekeken of de bewoners in hun woningen kunnen blijven of dat er vervangende woonruimte geregeld moet worden.

De auto in de garage is volledig uitgebrand en ook diverse auto's die ernaast geparkeerd stonden hebben schade opgelopen.
De eerste melding van de brand kwam rond 5:00 uur bij de meldkamer binnen. Rond 5:45 uur kon het sein brand meester worden gegeven.
De oorzaak van de brand is waarschijnlijk een technisch probleem.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand + Grip 1
 
Voertuigen  -  TS-0740, TS-0840,  AL-0752, HV-0873, HA-1981 + COH-1996, OVD-0691, OVD-2891 HOvD-0895,
 
Gealarmeerd - Kazerne Brunssum, Kazerne Heerlen, Regionaal Commandant van Dienst, Centraal Bureau, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier van Dienst, Voorlichting, FVT,

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus