Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


09-07-2013 - Landgraaf, Uitslaande brand

Op dinsdagavond 9 Juli omstreeks 21:30 uur kwam bij de brandweer de melding binnen van een binnenbrand aan de Krijgersberglaan in Landgraaf. De bewoner van het pand was op het moment van uitbreken van de brand niet aanwezig. De brandweer wist wel een hond en enkele vogels uit de woning te redden. Binnen een uur kon het sein brand meester worden gegeven.


De brand woedde in een rijtjeshuis in een blok van vier huizen. De drie naastgelegen woningen zijn door de brandweer ontruimd. In verband met roetschade is het op dit moment nog onduidelijk of de bewoners van deze woningen deze nacht nog terug kunnen. Zo niet dan wordt er voor hen opvang geregeld. De woning waar de brand heeft gewoed is onbewoonbaar verklaard.


In het dak van deze woning was asbest verwerkt. De brandweer heeft de omgeving bekeken en gaat er op dit moment van uit dat het vrijkomen van asbest tot de woning zelf beperkt is gebleven. De directe omgeving van de woning is afgezet.


Er is niemand gewond geraakt. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand + Grip 1
 
Voertuigen  -  TS-0840, TS-0640,  AL-0752,  RAGS-1993, ME-1998, OVD-0691 OVD-1590, HOvD-0895,
 
Gealarmeerd - Kazerne Heerlen, Kazerne Kerkrade, Kazerne Hulsberg, Centraal Bureau, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier van Dienst, Voorlichting, FVT,

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus