Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


15-11-2012 - Heerlen, Vrachtauto met bananen gekanteld op A76

Heerlen - Op de A76 in de richting van de Duitse grens - ter hoogte van de tankstation Tienbaan - is donderdagavond rond 18.15 uur een vrachtauto met oplader gekanteld. De chauffeur van Tsjechische afkomstig kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

De vrachtauto kreeg een klapband, raakte de vangrail, begon te slingeren en kwam uiteindelijk op zijn kant terecht. Door het ongeluk is er olie en diesel gelekt en de brandweer kwam eraan te pas om het wegdek schoon te maken. Voordat de vrachtauto en oplegger getakeld kunnen worden, moet de lading - 40 ton bananen overgeladen worden met behulp van de brandweer.
Het verkeer werd in eerste instantie via het terrein van het oude douanekantoor geleid. Daarna is de autoweg korte tijd afgesloten geweest en is het verkeer via de via de afrit Simpelveld via Vaals naar Duitsland omgeleid. Inmiddels kunnen automobilisten en vrachtwagenchauffeurs weer gebruik maken van de A76. De hoofdrijbaan is en blijft - voorlopig - afgesloten maar het verkeer kan via de hiervoor genoemde route haar weg vervolgen.

Melding - Hulpverlening

Nader bericht - Middel HV
 
Voertuigen  - TS-0621, TS-0736, HV-0873, OvD-0691, HOvD-0895
 
Gealarmeerd - Kazerne Bocholtz, Kazerne Simpelveld, Kazerne Heerlen, Officier van Dienst,  Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier van Dienst,
 

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus