Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


18-10-2012 - Brunssum, Uitslaande brand

In de nacht van woensdag op donderdag 18 Oktober omstreeks 01:18 kwamen er via de regionale meldkamer diverse meldingen binnen van een uitslaande zolderbrand aan de Merkelbekerstraat in Brunssum.  Hierop werd de TS van de kazerne Onderbanken gealameerd. Omdat er bij de alarmcentrale al gelijk duidelijk was dat het om een felle zolderbrand ging door de vele meldingen die binnen kwamen besloot de alarmcentrale zelf om al voor aamkomst van het eerste voertuig op te schalen naar code "middelbrand".

Hierop werd er tevens de TS van de kazerne Brunssum als mede de HW van de kazerne Heerlen gealameerd. Ook werden de OvD en HOVD van district 3 gealameerd  Bij aankomst van de eerste blusvoertuigen troffen deze een felle zolderbrand aan. Ook werd de bewoner van het pand licht gewond aangetroffen, Het slachttoffer is door de gealameerde ambulance behandeld aan zijn verwondingen. 

Nadat de bluswerkzaamheden waren voltooid trof de brandweer op de zolder waar de brand heeft gewoed de restanten aan van een hennepplantage. Als dit ook de oorzaak van de brand  is moet verder onderzoek uitwijzen. Tevens werd en in de kelder van het woonhuis ook een hennepplantage aangetroffen van ongeveer 120 planten. Deze zijn in opdracht van de politie vernietigd geworden in de loop van de dag en heeft de bewoner van het pand een proces verbaal gekregen voor het telen van hennep en het aftappen van de stroom op een illegale manier.

 

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand

Voertuigen  - TS-0734, TS-0740, HW-1551, OvD-0691, HOvD-0895
 
Gealarmeerd -   Kazerne Onderbanken, Kazerne Brunssum, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst district 3,  Regionaal Officier van Dienst,

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus