Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


17-08-2012 - Berg en Terblijt, Kind zwaar gewond bij brand

Bij een woningbrand in de Valkenburgerstraat in Berg en Terblijt is vannacht een circa 4-jarig jongetje zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn circa 2-jarig zusje werd uit voorzorg ook naar het ziekenhuis gebracht, evenals de vader.

Rond 00:45 uur kreeg de meldkamer van de brandweer de melding over de woningbrand binnen. Zij zijn met diverse wagens ter plaatse gegaan. In eerste instantie werden de twee kinderen uit de woning gehaald, later ook de vader. Op het moment van de brand waren verder geen mensen in de woning aanwezig. De politie gaat vrijdag verder onderzoek verrichten naar de mogelijke oorzaak van de brand.

Update: De brand in een woning aan de Valkenburgerstraat in Berg en Terblijt waarbij vannacht door het inademen van rook een 4-jarige jongetje ernstig gewond raakte is veroorzaakt door kortsluiting in een frituurpan. Dat heeft technisch onderzoek uitgewezen. Ook is vast komen te staan dat er geen opzet in het spel is.
De toestand van het jongetje is stabiel maar kritiek. Zijn 2-jarig zusje en zijn vader waren ter observatie ook opgenomen in het ziekenhuis, maar blijken verder ongedeerd.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand + GRIP 1
 
Voertuigen  - TS-1831, TS-1542, AL-0752, RAGS-1993, ME-1998, OVD-1590, HOvD-1595
 
Gealarmeerd - Kazerne Valkenburg,  Kazerne Maastricht,  RAGS, Officier van Dienst,  Hoofd Officier van Dienst district 1,  Regionaal Officier van Dienst, Centraal Bureau, Voorlichting,

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus