Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


09-08-2012 - Brunssum, Middelbrand

Op  donderdagavond 9 Augustus werd er omstreeks 22:00 een  melding gedaan van een binnenbrand aan de  Van Speijkstraat in Brunssum, Volgens de melder zou en een brand zijn op de bovenverdieping van de woning, en zouden de vlammen reeds uit het dak slaan. Hiervoor rukte in eerste instantie de TS van kazerne Brunssum en HW van kazerne Heerlen uit. Maar al snel werd er door de meldkamer opgeschaald na middelbrand omdat er meerdere meldingen binnen kwamen van een uitslaande brand.

Hierop werden de TS van kazerne Onderbanken en de OvD Parkstad-Noord gealarmeerd. Eenmaal terplaatsen bleek de brand te woeden op de verdieping in een kamer waar de wasmachine en de verwarmingsketel stonden. Door snel optreden was de brand snel geblust.

De oorzaak van de brand is ontstaan door kortsluiting in de wasmachine. Door de extra brandvertragende voorzieningen die de bewoner had aangebracht is voorkomen dat de brand verder kon uitbreiden.

 

Melding - Binnenbrand

 

Nader bericht - Middelbrand

 

Voertuigen  - TS-0740, TS-0734, HW-1551, OVD-0691, HoVD-0895,

 

Gealarmeerd - Kazerne Brunssum,  Kazerne Heerlen, Kazerne Onderbanken,  Officier van Dienst,  Hoofd Officier van Dienst district 3,  Regionaal Officier van Dienst,

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus