Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


Brandweer Limburg Zuid sponsort beklimming Alpe D’Huzes

Bevelvoerder van Brandweer Limburg Zuid Mark Verkerk heeft het voor elkaar gekregen. Zoals jullie weten is er op 6 en 7 juni weer de beklimming van Alpe d’Huzes. Dit is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker.

Samen met een collega brandweerman gaan ze de logistiek voor twee scholen verzorgen. Dat zijn Sint Jozef uit Cadier en Keer en de Buitenhof uit Heerlen. Ze gaan de fietsen, tenten, bagage en dergelijke naar Frankrijk brengen. Ze hebben van de brandweer Zuid-Limburg de beschikking gekregen over een voertuig met container en een tank brandstof . Voor de verdere kosten, diesel en tol, moeten we €1500,– gesponsord zien te krijgen zodat het de scholen niets gaat kosten. Alle donaties wat over zijn worden gestort aan de KWF de Kankerbestrijding, en zoveel mogelijk geld gaat naar KWF kankerbestrijding. Meer informatie over Alpe D’Huzes  kunnen jullie vinden op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/

Mocht je je geroepen voelen om deze actie te ondersteunen dan twijfel niet. De Brandweer Zuid Limburg zet zich in elk geval zoals we gewend zijn voor 110% in. Maak je bijdrage over op 7720231, t.n.v. M. Verkerk onder vermelding van Alpe d’Huzes.

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus