Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


08-04-2012 - Maastricht, Brand oude rubberfabriek

Zondagmiddag, eerste paasdag werd uitgerukt voor een binnenbrand in de voormalige rubberfabriek aan de Cabergerweg/ Lage Frontweg in Maastricht. Bij aankomst bleek er sprake van een fikse rookontwikkeling die door de diverse ramen, deuren en kieren van het dichtgetimmerde gebouw naar buiten kwamen. Omdat de brandhaard moeilijk te lokaliseren was, in combinatie met de complexiteit van het leegstaande gebouw werd opgeschaald naar middelbrand. Bij aankomst van de tweede bluseenheid bleek de brand aan de achterzijde lichtelijk uitslaand te zijn. Met het nodige breek en sloopwerk kon de brandhaard afgeblust worden. Omdat in het pand mogelijk asbest aanwezig is werd uit voorzorg de asbestprocedure opgestart. Onderzoek wees echter uit dat buiten het pand geen asbest terecht is gekomen, en daarom geen gevaar voor de omwonenden en medewerkers van de naastgelegen fabrieken bestaat.

Afgelopen dinsdag woedde er ook al een binnenbrand in de fabriek. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Afgelopen jaren was de leegstaande fabriek al vaker doelwit van vandalisme en brandstichtingen.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht – Middelbrand
 
Voertuigen - TS-1541, TS-1542, AL-1552, OVD-1590, HOvD-1595
 
Gealarmeerd - Kazerne Maastricht, Piketgroep Maastricht, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier van Dienst
 
{youtubejw width="640" height="505"}QfwXdAgHTQg{/youtubejw}

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus