Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


24-03-2012 - Landgraaf, Uitslaande brand

In de nacht van vrijdag op zaterdag 24 maart werd uitgerukt voor een binnenbrand in een leegstaande woning aan de Montfortstraat in Landgraaf. Volgens de diverse 112 meldingen zou het zich handelen om een uitslaande brand aan de achterkant van de woning. Bij aankomst bleek er inderdaad een fikse brand te woeden in een woning waar op 13 augustus 2011: 13-08-2011 - Landgraaf, Lastig te bestrijden brand ,ook al een fikse brand had gewoed.

In verband met de hevigheid van de brand werd opgeschaald naar ‘Middelbrand” Net zoals ook bij de vorige brand werd het blussen van de brand bemoeilijkt door het feit dat in de woning nog steeds door de hele woning talloze bezittingen hoog lagen opgestapeld, Hierdoor bleek een binnenaanval onmogelijk en kon de brandweer het vuur alleen vanaf de buitenzijde blussen. Na ongeveer 2 uur blussen kon door de OvD het sein ‘Brandmeester’ worden gegeven. Hierna moest er wel nog de nodige uren worden nageblust om zo de meerdere brandhaarden volledig te kunnen blussen. Nadat de brandweer het vuur had geblust is er door de politie een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Hierbij wordt brandstichting niet uitgesloten aangezien het de 3e maal is dat er brand ontstond in deze woning.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand

Voertuigen -  TS-0840, TS-0640, HW-1551, AL-0651, RAGS-1998, ME-1992, OVD-0691, HOVD-0895

Gealarmeerd - Kazerne Heerlen, Piketgroep Heerlen, Kazerne Kerkrade, Piketgroep Kerkrade,  Officier van Dienst, Hoofd Officier van dienst, Regionaal Officier van Dienst, Centraal bureau

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus