Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


28-02-2012 - Stein, Beknelling vrachtwagen

 

Op dinsdagavond omstreeks 20:55 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een geschaarde vrachtauto op de A76 THV van Stein in de rijrichting van België. Volgens de melder zou de chauffeur bekneld zitten met zijn voeten onder het dashboard. Verder zouden er in de oplegger spaanplaten worden vervoerd.

Volgens het alarmeringsvoorstel aanrijding beknelling vrachtwagen werden 2x TS, 2x HV en een OvD gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de chauffeur goed aanspreekbaar was en met zijn voeten bekneld zat. Voor het bevrijden van de chauffeur werd de TS en HV van kazerne Geleen ingezet. Verder bleek tijdens de verkenning dat de vrachtauto diesel aan het lekken was. Om te voorkomen dat de diesel verder zou wegstromen werd de bemanning van de TS van kazerne Beek ingezet.

De overige diesel die nog in de 2 brandstoftanks aanwezig was (450 liter per stuk) werd overgepompt in enkele vaten. Na ongeveer 1 ½ uur kon de bestuurder van de vrachtauto worden bevrijd uit zijn benarde positie. Hierna werd het slachtoffer gestabiliseerd overgebracht naar het ziekenhuis. Na enkele uren kon de vrachtauto en oplegger weer rechtop worden gezet waarna hij werd afgesleept door een bergingsbedrijf.

Melding - Verkeerongeval met beknelling (Vrachtwagen)

Nader bericht Middel hulpverlening

Voertuigen TS-2741, TS-2745, TS-2731, HV-2774, HV-1571,   OVD-2891

 Gealarmeerd – Kazerne Geleen,  Kazerne Beek, Kazerne Maastricht, Div Voertuigen België,  Officier van Dienst

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus