Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


13-08-2011 - Landgraaf, Lastig te bestrijden brand

Brandweer en politie zijn vanmorgen rond half vijf uitgerukt in verband met een woningbrand in de Montfortstraat in Landgraaf. De brand woedde in een twee-onder-één kap woning en de brandweer wist door snel ingrijpen te voorkomen dat de brand naar de andere woning kon overslaan. Wel ontstond er in de tweede woning waterschade en was er sprake van veel roetaanslag.

De woning waarin de brand was ontstaan, was enkele weken geleden al dichtgetimmerd nadat er toen ook al sprake van een binnenbrand was. Omdat enige tijd onzeker was of de eigenaar van het pand wellicht toch in de woning zou zijn, kon er aanvankelijk geen uitsluitsel worden gegeven over mogelijke slachtoffers. Het was namelijk niet mogelijk voor de hulpdiensten om het pand te betreden, aangezien er in het gehele pand talloze bezittingen hoog lagen opgestapeld. Later vanmorgen bleek echter dat de 50-jarige eigenaar elders verbleef. De brandweer houdt er rekening mee dat de brand wellicht is aangestoken. Vandaag zal een begin worden gemaakt met het leeghalen van de woning. De Montfortstraat blijft voorlopig voor verkeer gesloten en het verkeer wordt in de directe omgeving omgeleid.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand Grip 1

Voertuigen -  TS-0840, TS-0640, TS-0740, HW- 0852,  HA-1981, COH-1996, OVD-0691, HOVD-0895

Gealarmeerd - Kazerne Heerlen, Piketgroep Heerlen, Kazerne Kerkrade, Kazerne Brunssum, Officier van Dienst, Hoofd Officier van dienst, Regionaal Officier van Dienst, Voorlichting, Centraal bureau 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus