Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


08-04-2011 - Denk na: nummer over geweld tegen hulpverleners

De rappers van K-liber4life en zanger Michael Bryan hebben een nummer gemaakt over geweld tegen hulpverleners. Waarom? Omdat het te gek voor woorden is hoe agressief ambulancepersoneel, brandweerlieden, politieagenten, buschauffeurs, onderwijzers en al die anderen met een publieke taak vaak worden behandeld.

Van spugen tot schoppen, van schelden tot slaan: deze mensen krijgen nog al eens agressie en geweld over zich heen terwijl ze hun werk proberen te doen. Van wie? Van allerlei mensen, helaas. En ook van jongeren, met name als die dronken zijn of stoer willen doen. K-liber4life en Michael Bryan roepen daarom jongeren op om eerst even na te denken. Want diegene die daar zijn werk loopt te doen, helpt andere mensen. En is zelf ook een mens. Los van de boodschap, is het ook gewoon een goed nummer. Vinden wij. Wij hopen u, en alle jongeren in ons land, ook.
(Bron: Politie.nl)

In de bijbehorende clip zijn beelden te zien en teksten te horen uit de campagne 'Boeit me dat'.  Deze campagne is een initiatief van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg waarin met name jongeren zich uitspreken tegen agressie tegen mensen met een publieke taak.

{youtubejw width="640" height="505"}g7gzgRViv5o#at=76{/youtubejw}

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus