Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


22-03-2011 - Sittard, Uitslaande brand

Op dinsdagmiddag 22 maart kwam er omstreeks 17:58 uur een melding binnen van een uitslaande brand op de zolder van een woning aan de Van Pallandstraat in Sittard. De alarmcentrale besloot aan de hand van de meldingen op voorhand op te schalen naar middelbrand zodat er 2 blusvoertuigen, 1 redvoertuig en de officier van dienst uitrukten naar het brandadres. Bij aankomst bleek er  inderdaad een uitslaande brand te woeden op de bovenste verdieping. Door een snelle inzet kon de brand snel worden geblust, en kon rond 18:20 uur het sein “brandmeester” worden gegeven.

Tijdens het uitbreken van de brand waren de vader van 52 jaar en zijn 19 jarige zoon aanwezig in de woning. Zij hebben nog geprobeerd de brand te blussen maar dit lukte niet. De woning is tijdelijk onbewoonbaar. De naastgelegen woning heeft door de brand ook rook en waterschade opgelopen. De brand is mogelijk veroorzaakt door kortsluiting in een elektronisch apparaat.
 
Melding – Binnenbrand
 
Nader bericht - Middelbrand 
 
Voertuigen - TS-2646, TS-2741, HW-2651, HOVD-2892, OVD-2891
 
Gealarmeerd  - Kazerne Sittard, Kazerne Geleen, Regionaal officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst,  Officier van Dienst
 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus