Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


26-02-2011 - Hoensbroek, Grote brand

Op zaterdagmorgen om 04:52 uur werd uitgerukt voor een binnenbrand aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek. Volgens de melder zou er rookontwikkeling zijn, op zowel de verdiepingsvloer als ook onder in een winkel. Hierop rukte de TS en HW van kazerne Brunssum evenals de OVD Parkstad uit.

Bij aankomst van de eerste voertuigen bleek er een uitslaande brand te woedden aan de achterzijde op de 2e etage van een tussenwoning. Hierop besloot de bevelvoerder op te schalen naar “code” Middelbrand, En in verband met de mogelijke overslag naar de andere woningen werd niet veel later verder opgeschaald naar grote brand. Tijdens het blussen van de brand kwam er veel rook vrij en werd aan de omwonenden gevraagd ramen en deuren gesloten te houden.De brand sloeg via het dak over naar een aangrenzende woning, maar de brandweer kon door snel ingrijpen voorkomen dat ook deze woning uitbrandde. Op last van de brandweer werd een derde woning zekerheidshalve ontruimd. Ongeveer anderhalf uur nadat de eerste melding van de brand was binnengekomen, kon het sein 'brand meester' worden gegeven. De woning waar de brand was ontstaan is volledig uitgebrand, En de naastgelegen panden hebben roet en waterschade opgelopen door de brand. De politie en brandweer gaan in de loop van de dag een verder onderzoek verrichten naar de oorzaak van de brand.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht  - Grote brand GRIP-1
 
Voertuigen - TS-0740, TS-0840, TS-0734,  HW-0751, RAGS-1993, ME-1998, VC-0995, HA-1981, COH-1996, OVD-0691, OVD-0692, HOVD-0895, Diverse ondersteunende voertuigen.
 
Gealarmeerd  -  Kazerne Brunssum,  Kazerne Heerlen, Kazerne Onderbanken, Kazerne Hulsberg, Officier van Dienst district 3 Zuid & Noord, Hoofd Officier van Dienst district 3, Regionaal Officier van Dienst, Centraal Bureau, Regionaal Commandant van Dienst, Voorlichting,  Foto & Videoteam 
Foto 1 tot 4 afkomstig van Arno Pagen, waarvoor dank

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus