Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


19-02-2011 - Hoensbroek, Verkeersongeval (Update)

In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01:22 uur kwam er een melding binnen van een verkeersongeval met beknelling op de Beersdalweg in Heerlen. Hierop werd de TS van kazerne Brunssum, De HV van kazerne Heerlen en de OVD Noord gealarmeerd.  Volgens de gegevens die de meldkamer had gekregen zou er een voertuig tegen een boom te zijn gereden, En zou er 1 persoon bekneld zitten.  

Bij aankomst van de brandweer bleek het inderdaad om een beknelling te gaan, aan de passagierskant zat 1 vrouw bekneld. Zij is door de brandweer bevrijd uit het voertuig en voor behandeling overgebracht na het ziekenhuis in Heerlen. Na ongeveer 40 minuten konden alle voertuigen weer terug keren naar de kazerne.
 
 
 
Update 20-02-2011 - Vrouw (39) overleden na verkeersongeval
 
Een 39-jarige vrouw uit Heerlen is zaterdag overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval dat in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op de Beersdalweg in Heerlen ter hoogte van de rotonde. Het slachtoffer zat als passagier in de auto. De bestuurder, een 43-jarige Heerlenaar, kwam met de schrik vrij. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de bestuurder waarschijnlijk geschrokken is van een dier dat de weg overstak, flink geremd heeft waardoor de auto om zijn as draaide en met de bijrijderskant tegen een boom tot stilstand kwam. Het slachtoffer raakte hierbij zwaar gewond. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze zaterdagmiddag overleed.

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus