Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


29-01-2011 - Vaals, Fikse schoorsteenbrand

Op zaterdagavond om 23:39 uur kwam er bij de alarmcentrale een melding binnen van een schoorsteenbrand aan de Maastrichterlaan in Vaals, waarop de 1e tankautospuit van kazerne Vaals, De hoogwerker van Kazerne Heerlen alsmede de officier van dienst werden  gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer bleek het zich te handelen om een hardnekkige schoorsteenbrand die reeds ook uitslaand was. Nadat er een verkenning werd uitgevoerd bij de aangrenzende woning werd er door de officier van dienst opgeschaald naar Middelbrand. Hierop kwam de 2e tankautospuit van kazerne Vaals eveneens ter plaatse. Deze werd ingezet om eventuele uitbreiding in naastgelegen woningen te voorkomen.

Nadat de brand geblust was, werd er begonnen met het verwijderen van de omkasting die rondom de schoorsteen zat. Dit om te controleren of alle vuur geheel gedoofd was. Doordat deze schoorsteenbrand in een ver gevorderd stadium was, de brand ook reeds in het plafond van de woning gaan zitten. Door een snelle inzet van de brandweer kon voorkomen worden dat de brand zich verder uitbreide door de rest van de woning. Na ongeveer 1 uur blussen kon de brandweer het sein brandmeester geven.

Melding – Binnenbrand / schoorsteenbrand
 
Nader bericht - Middelbrand 
 
Voertuigen - TS-0733, TS-0732, HW-0852,  HOVD-0895, OVD-0692
 
Gealarmeerd  - Kazerne Vaals, Kazerne Heerlen, Regionaal officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Officier van Dienst 
 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus