Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


05-09-2010 - Stein, Uitslaande brand

Zondagochtend omstreeks 03:15 uur werd uitgerukt voor een binnenbrand op de Heerstraat Centrum te Stein. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het zich te handelen om een uitslaande brand in een garage. De garage zat vastgebouwd aan een woonhuis. Om uitbreiding naar het woonhuis te voorkomen werd een tweede tankautospuit ter plaatse gevraagd. De garage met de auto die erin stond werden verwoest door de brand.

 

Een omstander vertelde dat iemand brandwonden zou hebben opgelopen bij deze brand. Helaas is de identiteit van de man die dit vertelde niet bekend geworden. De politie sluit brandstichting niet uit. Forensische Opsporing zal hier verder onderzoek naar doen.


Getuigenoproep - De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over het ontstaan van de brand of over het feit dat er mogelijk iemand gewond is geraakt bij de brand. Ze is vooral op zoek naar de onbekende man die dit tegen een lid van de brandweer heeft gezegd. Heeft u informatie over de brand geef dit dan door aan de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via M. 0800 – 7000 (gratis).
 

Melding: - Binnenbrand

Nader bericht – Middelbrand
 
Voertuigen - TS-2742, TS-1542, AL-1552,  HOVD-1595, OVD-2891
 
Gealarmeerd - Kazerne Stein, Kazerne Maastricht,  Piketgroep Maastricht, Regionaal officier van Dienst, Officier van dienst, Hoofd Officier van Dienst

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus