Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


14-12-2009 - Maastricht, Zes lichtgewonden bij brand in flat

Bij een brand in een flat aan de President Rooseveltlaan in Maastricht zijn vannacht zes personen lichtgewond geraakt. Vijf bewoners moesten met aandoeningen aan de luchtwegen naar het ziekenhuis, een brandweerman kreeg een glasscherf in zijn voet. De brand ontstond rond half drie in de kelder van het flatgebouw. Drie van de acht aan het trapportaal gelegen appartementen zijn op dit moment bewoond. De flat aan de President Rooseveltlaan staat op de nominatie om gesloopt te worden in verband met de ondertunneling van de A2 in Maastricht. Door de enorme rookontwikkeling moesten drie personen, één man en twee vrouwen in de leeftijd van 29 en 30 jaar, via de balkons van hun appartementen in veiligheid worden gebracht. Een ander stel, man en vrouw in dezelfde leeftijd, wist op eigen kracht via het trappenhuis de flat te ontvluchtte. Allen vijf bewoners zijn daarop naar het Maastrichtse ziekenhuis vervoerd.


Tijdens de bluswerkzaamheden in de kelder viel een forse glasscherf door de laars van een brandweerman. Een wond aan zijn voet is gehecht.
Hoe de brand is ontstaan is op dit moment nog onduidelijk. Vandaag wordt bekeken of en wanneer de bewoners kunnen terugkeren naar hun appartementen. 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus