Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


20-08-2016 - Hulsberg, Woning zwaar beschadigd door uitslaande brand

Zaterdagmiddag omstreeks 15:10 werd er brand ontdekt bij een woning aan de UNO-Straat in Hulsberg. Volgens de informatie die de melder aan de alarmcentrale gaf zou er rookontwikkeling zichtbaar zijn op de begane grond en het dak van de woning.  Hierop werden kazernes Hulsberg en Valkenburg gealarmeerd. Bij aankomst van de eerste voertuigen werd er forse rookontwikkeling waargenomen en werd er door de OvD opgeschaald naar code "middelbrand"

Nadat de brandhaard gelokaliseerd was bleek deze ontstaan te zijn in de meterkast van de woning en was deze reeds uitgebreid naar het dak van de woning. Door een snelle blussing kon voorkomen worden dat de brand zich verder uitbreide naar de rest van de woning. Nadat de brand geblust was bleek dat de gasleiding in de woning door de brand beschadigd was voor de hoofdafsluiter en hierdoor werd gas verspreid  door de woning, Enexis is vervolgens ter plaatsen gekomen voor de gasleiding vanuit de straat af te sluiten om verder gevaar te voorkomen.

Nadat de gasleiding was ingeblokt door Enexis kon tevens het sein "brandmeester" worden gegeven en werden de laatste kleine vuurhaarden afgeblust en werd vervolgens de woning geventileerd.

 

Melding – Binnenbrand

Nader bericht –  Middelbrand

Voertuigen -  TS-243341,TS-243431, TS-243641 RV-243251, OVD-243791, HOVD-243291

Gealarmeerd - Kazerne Hulsberg, Kazerne Valkenburg, Kazerne Heerlen, Officier van Dienst district 3 Noord, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Officier Van Dienst

Foto's copyright Brandweer Zuid-Limburg - Disclaimer 
 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus