Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


20-02-2016 - Gulpen, Uitslaande dakbrand

In de vroege zaterdagochtend van 20 februari werd omstreeks 04:50 aan de Wesselderstraat in Gulpen een uitslaande dakbrand ontdekt. Hierop werden kazerne Gulpen met de TS, kazerne Valkenburg met de AL en de OvD Parkstad-Zuid gealarmeerd.

Omdat in eerste instantie het nog onduidelijk was of de bewoner van het pand nog aanwezig was en omdat er diverse meldingen bij de alarmcentrale binnen kwamen van een fel uitslaande brand werd er al tijdens het aanrijden van de eerste voertuigen opgeschaald naar het sein “middelbrand” waarop ook de TS van kazerne Margraten werd gealarmeerd.

Bij aankomt van de brandweer was de bewoner reeds buiten en kon de brandweer inzetten op overslag te voorkomen naar de naast gelegen panden. Door snelle inzet van de brandweer kon worden voorkomen dat een oude Cadillac ten prooi ging aan de vlammen. Omstreeks 05:22 kon de brandweer het sein “brandmeester” gegeven en werd er nog een tijdje lang nageblust.

Over  een mogelijke oorzaak van de brand wordt in de loop van de dag onderzoek verricht.

 

 

Melding – Binnenbrand

Nader bericht –  Middelbrand

Voertuigen -  TS-4241, TS-4931, RV-3051, HA-3981 + BOH-3122, OVD-3891, HOVD-3291

Gealarmeerd - Kazerne Gulpen, Kazerne Margraten, Kazerne Valkenburg, Kazerne Born, Officier van Dienst district 3 Zuid, Hoofd Officier van Dienst

 
Foto's copyright Brandweer Zuid-Limburg - Disclaimer 
 
 
 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus