Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


05-07-2015 - Stein, Frituur verwoest door brand

In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01:50 kwam er via de meldkamer een melding binnen van een binnenbrand in frituur de Poart aan het Wilhelminaplein in Stein.

Doordat er vlam in pan was ontstaan en de uitbater van de frituur in eerste instantie de brand nog zelf heeft proberen te uit te maken met de aanwezige blusdeken en dit niet gelukt was hebben deze gelijk de brandweer verwittigd en de klanten in zowel de frituur als het aangrenzende café geëvacueerd en de komst van de brandweer afgewacht.

Bij aankomst van de brandweer was de brand dermate snel ontwikkeld dat besloten werd door de bevelvoerder van TS Stein om op te schalen naar “middelbrand” om zowel uitbreiding naar het café als mede de omliggende woningen te voorkomen.

Om 02:30 kon het sein brandmeester worden gegeven, de frituur zelf kan als verloren worden beschouwd en het aangrenzend café had roet, rook en waterschade opgelopen door de brand.


 

Melding – Binnenbrand

Nader bericht –  Middelbrand

Voertuigen -  TS-4531, TS-3131,  HW-3351, OVD-3591, HOVD-3391

Gealarmeerd - Kazerne Stein, Kazerne Sittard-Middenweg, Officier van Dienst district 2, Hoofd Officier van Dienst district 1+2

 
Foto's copyright Brandweer Zuid-Limburg - Disclaimer 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus