Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


08-06-2015 - Simpelveld, Wervings vrijwilligers kazernes Simpelveld en Bocholtz

De Brandweer Zuid-Limburg zoekt voor ondermeer de posten Simpelveld en Bocholtz nieuwe vrijwillige collega's. Daarom werd er op maandag 8 juni een evenement op het marktplein in Simpelveld gehouden. 


Hier werden diverse activiteiten opgezet waarbij ge├»nteresseerden letterlijk in het pak van de brandweerman/ vrouw kunnen kruipen om te ervaren hoe dat voelde.  Er was een mogelijkheid om met redgereedschap het dak van een auto te knippen, een gesimuleerde brand blussen of in vol ornaat, inclusief ademluchtflessen, een hindernisparcours afleggen. En net als tijdens een echte uitruk, wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. De ploegen van Simpelveld en Bocholtz waren aanwezig om over hun vak te vertellen en eventuele vragen te beantwoorden.


Ook voor enkele andere vrijwillige posten bij de brandweer Zuid-Limburg zoeken deze nog nieuwe leden. Voor meer informatie en selectie eisen om in aanmerking te komen voor een baan bij de brandweer staat op de volgende pagina meer informatie inclusief een link om je direct aan te melden als eventuele nieuwe collega: Werken bij de Brandweer Zuid-Limburg

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus