Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


13-04-2015 - Kerkrade, Uitslaande brand

In de nacht van zondag op maandag werd er omstreeks 01:20 de brandweer in eerste instantie gealarmeerd voor een onderzoek naar een brandlucht in de buurt van de Diepenbrockstraat in Kerkrade. Tijdens het alarmeren van  kazerne Kerkrade kwamen er diverse meldingen binnen van flinke rookontwikkeling bij een woning gelegen aan de Diepenbrockstraat, hierop besloot de alarmcentrale tevens kazerne Heerlen met de TS te alarmeren en de OvD voor een werkelijke binnenbrand.

Bij aankomt van de TS van Kerkrade werd geconstateerd dat en forse rookontwikkeling was op de zolder van de woning, vervolgens werd in eerste instantie vanuit binnen geprobeerd de brand te benaderen en te blussen, Ook werd er door enkele manschappen de woning verkend op eventuele slachtoffers die zich nog in het pand zouden bevinden, deze werden echter niet aangetroffen in de woning.  

Nadat het op een gegeven moment te gevaarlijk werd door de snelle ontwikkeling van de brand werd besloten om de brand vanuit buiten te blussen. Toen de brand eenmaal uitslaand was kon met behulp van de autoladder en enkele handstralen de brand geblust worden.  Omstreeks 02:40 werd het sein brandmeester gegeven en werden vervolgens de laatste brandende resten afgeblust.

 

Melding – Binnenbrand

Nader bericht –  Middelbrand

Voertuigen - TS-3041 TS-33341, AL-3151, AL-3051, WVD-3321,RAGS-3021, ME-3621 OVD-3891,HOVD-3291

Gealarmeerd - Kazerne Kerkrade, Kazerne Heerlen,  Herbezetting Kazerne Heerlen, Centraal Bureau, Officier van Dienst district 3 Zuid, Hoofd Officier van Dienst district 3

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus