Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


13-02-2015 - Bocholtz, Binnenbrand op zolder

Vrijdagmiddag omstreeks 15:02 kwam er bij de meldkamer van de brandweer  een melding binnen dat er brand zou zijn op de bovenste etage van een woning aan de Dr Nolenslaan in Bocholtz. Volgens de informatie die de melder had zou er rook zichtbaar zijn vanuit het raam aan de voorzijde van het pand en vanuit het dak. Bij aankomst van de brandweer troffen hun een felle brand aan op de bovenste etage van de woning en werd er op voorzorg opgeschaald naar het sein "middelbrand" om eventuele uitbreiding te voorkomen.

Omstreeks 16:05 kon door de brandweer het sein brandmeester worden gegeven en werden er nog korte inspecties uitgevoerd waarbij op de bovenste etage van het pand waar de brand had plaats had gevonden voorbereidingen aangetroffen voor een hennepplantage, als deze apparatuur de oorzaak is geweest voor het ontstaan van de brand zal in een later stadium onderzocht worden.

Tijdens het uitbreken van de brand was er niemand aanwezig in het pand en vielen er ook geen andere slachtoffers.

 

Melding – Binnenbrand

Nader bericht – Middelbrand

Voertuigen - TS-3141, TS-3841, TS-3641, AL-3251, SIE-3061, OvD-389, HOvD-3291

Gealarmeerd - Kazerne Bocholtz, Kazerne Simpelveld,  Kazerne Heerlen, Kazerne Nijswiller,  Officier van Dienst Parkstad - Zuid, Hoofd Officier van Dienst

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus