Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


17-10-2014 - Maastricht, Uitslaande brand

MAASTRICHT - In de Kasteel Walburglaan heeft vrijdagavond een uitslaande brand gewoed in een leegstaande hoekwoning en daarbij is asbest vrijgekomen. Dit is alleen terechtgekomen op het perceel behorende bij dit pand. De vrijgekomen asbest heeft daarom geen gevaar opgeleverd voor omwonenden.

Vrijdagavond rond 23.00 uur is de brandweer gealarmeerd voor een uitslaande brand in een hoekwoning aan de Kasteel Walburglaan in Maastricht. Het betrof een onbewoond huis, waarvan de zolderverdieping in zijn geheel en een gedeelte van de eerste verdieping en begane grond uitgebrand zijn. Door de brand is er asbest vrijgekomen, die alleen terecht is gekomen op het perceel van dit pand. Daarom is er geen gevaar voor de omwonende geweest. De brandweer heeft voorkomen dat het vuur oversloeg naar het naastgelegen pand, dat ook onbewoond is. De oorzaak van de brand is onbekend.

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Middelbrand
 
Voertuigen - TS-3031, TS-4731, AL-3451, OvD-3991, HOvD-3391, RAGS-3021, ME-1998
 
Gealarmeerd - Kazerne Maastricht Noord, Kazerne Maastricht Zuid, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Centraal bureau,  Regionaal Officier van Dienst, Voorlichting
 

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus