Free Premuim Templates by BIGTheme

Zoeken


03-09-2014 - Heerlen, Bewoonster uit brandende woning gered

Woensdagavond heeft de brandweer de bewoonster van een hoekwoning aan de Hertstraat uit haar brandende huis gehaald. Met een ambulance is zij vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het betrof een kleine brand op de eerste verdieping van de woning, die snel geblust was.  De brandweer werd woensdagavond rond half acht gealarmeerd voor een kleine brand in een hoekwoning in de Hertstraat in Heerlen. Bij aankomst bleek dat één van de bewoners nog binnen was. Zij is door de brandweer uit het huis gehaald en vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere bewoners konden het brandende huis zelf verlaten en zijn niet gewond geraakt.
 
Het was een kleine brand, die woedde in een slaapkamer op de eerste verdieping. Daarbij kwam veel rook vrij. De brandweer heeft het brandje snel kunnen blussen, waardoor de brand beperkt is gebleven tot deze ruimte. De oorzaak van de brand is niet bekend.
 

Melding - Binnenbrand

Nader bericht - Kleine brand

Voertuigen - TS-3241, TS-3641, AL-3251, OVD-3491

Gealarmeerd - Kazerne Brunssum, Kazerne Heerlen, Officier van Dienst, Hoofd Officier van Dienst, Regionaal Commandant van Dienst, Voorlichting

Foto's copyright Brandweer Zuid-Limburg - Disclaimer

 

 

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus